maandag 2 maart 2009

Hoofd Regionaal Archief Tilburg

Vanaf 1 maart heb ik een nieuwe functie gekregen bij het Regionaal Archief Tilburg, namelijk die van Hoofd Archief. In die rol is het in eerste instantie mijn taak om het strategieplan, dat in 2008 is samengesteld, uit te voeren.

Deze nieuwe functie heeft geen gevolgen voor mijn blogposts in dit weblog. Dat wil zeggen: ik blijf hier bloggen over aangelegenheden die het Regionaal Archief Tilburg betreffen of zaken die ons als archiefdienst raken.

Daarnaast hoop ik dat binnen niet al te lange termijn ook andere medewerkers hier regelmatig iets gaan bloggen over hun gedachten over de weg die het RA Tilburg gaat inslaan. Over die weg, de meesten kunnen wel raden welke weg dat is, kan ik nog geen mededelingen doen aangezien de Raad van Toezicht van de Stichting Mommerskwartier, waar het RA Tilburg deel van uitmaakt, daar nog een oordeel over moet gaan vellen.

Als daar groen licht is gegeven, kom ik er hier zeker op terug.

4 opmerkingen:

Christian zei

Ik kan wel een goede gok wagen naar die nieuwe weg... ;-)

Tof idee trouwens om collega's te laten bloggen op je blog! Ik heb ooit één keer een gastpost van een collega gehad, maar jouw idee is andere koek! Ben benieuwd hoe dat uitpakt.

Is je eerste dag als "hoofd" een beetje bevallen?

Beneminlux zei

Da's geen gokken meer!

Ik hoop dat het van de grond komt... Misschien een idee voor de 23dingen: post op de corporate blog :-)

De eerste dag was heel zwaar. De rest kan alleen maar meevallen ;-)

Emiel Kanters zei

Als hoofd archief zul je de rest van de romp onder je moeten zien te krijgen. Dan gaat het pas echt goed lopen ;-)

Beneminlux zei

@Emiel
Dank je voor de tip.
Is Bionisch ook goed? :-)