dinsdag 9 september 2014

De studiezaal is weer open!

Na een verbouwing van tien weken is vanochtend de studiezaal van Regionaal Archief Tilburg weer open gegaan. Het ziet er mooi uit en de eerste bezoekers lijken zeer tevreden.
Is alles al klaar? Nee, helaas nog niet. Er lopen nog mensen met boormachines rond, er is her en der nog verpakkingsmateriaal van beeldschermen te zien, de kluisjes bleken nog niet uitgepakt en zo zijn er nog een paar zaken die nog geregeld moeten worden. Maar de werkplekken in de studiezaal zijn in gebruik genomen en er kunnen weer stukken ingezien worden!Onder de eerste studiezaalbezoekers vinden we Bas Zijlmans, die naar eigen zeggen weken heeft moeten wachten om hier weer onderzoek te kunnen doen. Voor een publicatie duikt hij in de collectie die hij in 2014 aan het archief schonk.

Voor de eerste bezoekers is er iets lekkers bij de koffie in de vernieuwde kantine. Donderdag vieren we de officiële opening met genodigden, vrijdag en zaterdag zijn we open voor eigen onderzoek en zondag vieren we Open Monumentendag. Wees welkom!
PS, donderdag staat er nog iets anders spannends te wachten, naast de officiële opening. Hou het weblog in de gaten, donderdagmiddag maken we bekend wat er staat te gebeuren!

Geen opmerkingen: