dinsdag 22 juli 2014

Roze, roze en nog eens roze ... een dagje op de kermis

Alle spullen liggen klaar
V.l.n.r. Jaël, Mike, Lilian, Jojanneke en Thijs
Een archief op Roze Maandag? Maar natuurlijk! Met een team van vijf mannen en vrouwen trokken we gisteren over Roze Maandag op zoek naar mensen die een kaart naar zichzelf wilden sturen.
Op 1 oktober vallen die ansichtkaarten met ons Stuk van het Jaar in de bus bij een kleine 200  bezoekers van Roze Maandag. Regelmatig werd een wenkbrauw omhoog getrokken. Een archief op de kermis? Een foto van Roze Maandag als archiefstuk? We legden het met liefde uit. Over het algemeen werd er heel positief op gereageerd.

Leuk om de mensen van Stichting Roze Maandag tegen te komen ("Ik stuur er ook één aan mijn moeder!"), om dragqueens te vragen, om de vele Belgische bezoekers te spreken. Jong en oud vulde een adres in op de ansichtkaart. We hopen dat deze mensen allemaal hun stem op ons Stuk uitbrengen. De fotografe van ons stuk, Anne-Marie van der Gouw, kwamen we uiteraard óók tegen, druk fotograferend!


Mike (links) kwam ons team versterken!

Op zoek naar een volgende locatie

Thijs, Lilian en Jaël in de zee van roze
De roze archiefdoos!
Thijs en Lilian werven onder de kermisgangers

We sluiten de dag af met een wijntje in Studio

Aan het einde van een geslaagde dag

En wat een verrassing: de ochtend na Roze Maandag liepen Jaël en Jojanneke over de nog lege kermis, sjouwend met de spullen van de dag ervoor. We worden gespot door Rob van Kaathoven, radioreporter van Omroep Brabant en Kermis FM. Live op straat ontstaat een radio-item over ons Stuk. Terugluisteren? Ga naar de website van KermisFM, kies het item van dinsdag 22 juli 10.30 - 11.00 uur en luister vanaf minuut 39.Geen opmerkingen: