dinsdag 16 juni 2015

Binnenkort definitief over naar de nieuwe site!

De oude site die gaat verdwijnen
De nieuwe site
Al een paar maanden biedt Regionaal Archief Tilburg twee websites aan: de oude, die sinds 2010 in gebruik is, en de nieuwe, die qua stijl en inhoud meer past bij deze tijd. Op 30 juni 2015 gaan we na maanden testen en verbeteren definitief over op de nieuwe site. De oude verdwijnt dan voor het publiek.

Via een ‘feedback-knop’ die op elke pagina van de nieuwe site te gebruiken is, kun je als websitebezoeker je mening over de site geven en aanbevelingen voor verbetering sturen. Dat blijft voorlopig zo! Want we zijn van mening dat een website nooit helemaal af is. Er zijn al veel mensen geweest die hun opmerkingen stuurden. Dat gaf ons de mogelijkheid inzicht te krijgen in verbeterpunten, gezien vanuit de gebruiker. Dat werd meteen opgenomen met onze webbouwers en de beheerder van de databanken. Ook als we definitief over zijn op de nieuwe site, zullen we dit blijven doen.

Over twee weken is de oude site dus niet meer te gebruiken. Ben je nog niet helemaal thuis op de nieuwe site? Probeer hem dan eens uit.

Ook sluiten we deze blog-omgeving in Blogger af. We plaatsen ons nieuws alleen nog in de nieuwe website. Ons blog wordt morgen, woensdag 17 juni, ‘bevroren’. We houden ons blog hier wel online staan, er komen alleen geen nieuwe berichten meer bij.

 

1 opmerking:

ad pieterse dongen zei

sorry hoor. geef mij de oude versie maar. dat hoort meer bij onze tijd. bijna alleen ouderen zijn hier mee bezig. maar de nieuwlichters moeten zich weer waar makan en alles veranderen. balen