donderdag 13 september 2012

Win een VIP-treatment bij Regionaal Archief Tilburg!Regionaal Archief Tilburg heeft een rijke schare aan vrienden en volgers via social media. Op 13 oktober zetten we hen in het zonnetje met een bomvol interactief programma. En met een heuse VIP-treatment, slechts weggelegd voor vijf winnaars aan een wedstrijd.

Ben jij onze VIP?
Het archief ontrafelde voor het tvprogramma Verborgen Verleden een deel van de familiegeschiedenis van Peter van de Vorst en Marc Marie Huijbrechts. Tijdens deze zoektocht werden zij als echte VIP’s geholpen door archiefmedewerkster Jaël.
Tijdens de Social Media Dag krijgen vijf mensen een privé VIP-treatment, de zogenoemde ‘Marc-Marie ervaring’.
Wat houdt dit in? Een een-op-een moment van een klein kwartier met Jaël, waarin zij een onderwerp naar keuze onderzoekt en uitlegt op het grote touch screen. Als onderwerp kun je kiezen uit:
- je huis
- je straat / buurt
- je vooroudersHoe kun je winnen?
Om de VIP-treatment te winnen moet je ons overtuigen waarom nou juist jij die verdient. Vertel ons in maximaal 200 woorden waarom jij door Jaël uitleg wilt krijgen over je huis, straat of voorouders. De vijf beste inzendingen winnen op 13 oktober deze ‘Marc-Marie ervaring’ met Jaël.
De wedstrijd loopt van 13 tot en met 27 september: Stuur je motivatie naar info@regionaalarchieftilburg.nl onder vermelding van ‘wedstrijd VIP treatment’. Geef daarbij aan welk onderwerp je tijdens je VIP treatment uit wilt zoeken!

Gaan wij jou als VIP ontvangen? Tot ziens op 13 oktober!

Geen opmerkingen: