woensdag 1 februari 2012

Twee vacatures in het archief!

Interesse in werk in een archief? Wij hebben momenteel twee vacatures! Het gaat om een vacature voor een medewerker dienstverlening en een depotmedewerker. Beide functies zijn voor 24 uur per week. Kom jij ons team versterken?

Voor de nieuwe medewerker dienstverlening is onder andere het volgende van belang:
Als medewerker dienstverlening ben je een visitekaartje van de organisatie. Je taak is om de bezoekers zo goed mogelijk te helpen met hun vragen en onderzoek. Dat doe je op een actieve manier. Je maakt hen wegwijs met de digitale hulpmiddelen en wijst hen op relevante archieven en/of collecties, helpt eventueel met de apparatuur en haalt archiefstukken uit het depot.

In het takenpakket van de depotbeheerder zit onder andere:
- begeleiden en voorbereiden van digitaliseringsprojecten. Dat bestaat uit de controle van archiefmateriaal en toegankelijkheid, digitaliseringsresultaat en originelen, opname van gedigitaliseerde bestanden in de databases;
- verzorgen van de opslag van archieven en het verrichten van conserverende werkzaamheden volgens voorschriften en/of aanwijzingen, zodanig dat archieven in optimale materiële toestand blijven en te allen tijde kunnen worden teruggevonden.Toevoeging 18 februari 2012: reactietermijn is gesloten, vacaturetekst is van site verwijderd.

Geen opmerkingen: