dinsdag 8 januari 2013

Cursus Onderzoek je Woonomgeving

Mensen ontlenen een deel van hun identiteit aan de omgeving waarin ze wonen, of waarin ze zijn opgegroeid. Die woonomgeving – waarvan het beeld voornamelijk bepaald wordt door de bebouwing en het wegen- en stratenpatroon – is echter voortdurend aan verandering onderhevig.

De laatste jaren neemt de belangstelling voor de woonomgeving sterk toe. Dat blijkt uit vragen als: wanneer is mijn huis gebouwd, wie was de architect, wie waren de vorige bewoners, hebben er op deze plek al eerder gebouwen gestaan, hoe zag de omgeving er vroeger uit?

In de cursus Onderzoek je Woonomgeving worden deze en vele andere vragen beantwoord aan de hand van onder meer het bouwarchief, het kadaster, het bevolkingsregister en notariële archieven.

De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Tijdens het praktische gedeelte zal zoveel mogelijk worden ingegaan op de individuele wensen van de cursist.
Belangstelling? Geef u dan op tijd op.
Praktische informatie:
maart - mei 2013 / 4 bijeenkomsten
donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur / eerste bijeenkomst: 14 maart 2013
minimaal 5, maximaal 6 deelnemers
kosten: € 84,-
aanmelden

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Op welke kalenderdagen wordt de cursus gegeven?

regionaal archief tilburg zei

Hallo,
de cursusdagen zijn op 14, 21, 28 maart en 4 april.

Brenda greg zei

Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
(1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.