zaterdag 12 januari 2013

Drie zonen van AdamVandaag, tijdens onze maandelijkse zaterdagopenstelling,  mag ik de heren van Gool, van Dongen en Horsten verwelkomen. Ze wonen verspreid over Nederland maar een gemeenschappelijke voorvader brengt ze deze dag naar Tilburg.
Via het project Zonen van Adam is, door middel van DNA onderzoek, onomstotelijk vast komen staan dat ze een gemeenschappelijke voorvader hebben.
De familie van Dongen en Horsten laten zich naast het DNA ook via  de stamboom aan elkaar linken al is daar nog verder onderzoek te doen.  Maar het verhaal van Gool is iets gecompliceerder. Er is een ongehuwde moeder in het begin van de 19e eeuw, Maria van Gool, die naar alle waarschijnlijkheid degene is die via haar zoon Cornelis in dit verhaal terecht komt.
Maar wie is dan de schakel? Is dat een Horsten of is dat een van Dongen?
Hopelijk brengt verder archiefonderzoek hier meer duidelijkheid over.

3 opmerkingen:

Ton Ruedisueli zei

Een leuk verhaal. Mogelijk dat ik met mijn database wat hulp kan bieden om een en ander uit te zoeken.

Ans Holman zei

Dank voor uw uw reactie. Ik zal uw database onder de aandacht van de heren brengen

Brenda greg zei

Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
(1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.